Sunday, September 02, 2007

Café Jos.


In Nijmegen is een heel leuk café. Of, zoals de Horeca Café Top 100 2007 heeft gezegd: "Het trio juryleden dat los van elkaar Café Jos dit jaar bezocht was het er unaniem over eens. Dit is een prachtcafé waar prima producten worden geserveerd. (...). Op alle gebieden – bier, wijn, gedistilleerd, koffie en thee – zijn er meerdere varianten verkrijgbaar. En voor wie niet kan kiezen uit al dit lekkers staan er op iedere tafel waaiers klaar vol handige drankmenuutjes. De aanpak heeft van Café Jos een buurtcafé met nationale allure gemaakt. Een jurylid merkt op: ´Jos is een café dat is gebouwd door iemand met passie voor het vak en voor dranken.´ Café Jos is een voorbeeld voor menig collega. Dat met een 2e positie tot de top in caféland behoort"

Afgelopen zaterdag maar weer een bezoekje gebracht, met een paar bierliefhebbbende vrienden uit Enschede en Munster. Het Café telt ongeveer 16 bieren van het fust, 115 van de fles, 8 cognacs, 95 whisky's, 13 wijnen, 20 theesoorten, 12 koffie's. Een feest!


Foto's: Er worden wat sloebers gepruuft... een blonde bovengister van 8%, Mas en Melle kijken naar de foto's. Han geniet van een St. Bernardus Prior. Een mooie abdijbier uit Belgie.

2 comments:

marcelvangunst said...

BARGEZELLIG was het zeker!!!!!

Anonymous said...

bierverheerlijking is niet cool